Priznanja i postignuća

Iz velikog broja različitih diploma, pohvalnica, zahvalnica, priznanja za različite oblike stručnog i kulturno javnog djelovanja pojedinaca i vrtića, izdvajamo sljedeće:
 

  • 2000.g. Dječji vrtić Ivane Brlić Mažuranić je dobio Ministrovo priznanje za uspješan, kvalitetan i kreativan rad
  • 2006.g. ravnateljica Mira Božić je dobila Nagradu Grada Zagreba za uspješne trideset četiri godine djelovanja u predškolskom odgoju i naobrazbi tijekom kojih je aktivno sudjelovala u kreiranju procesa i zakonskih dokumenata koji su unaprijedili razvoj predškolskog odgoja kao dijela cjelokupnog sustava odgoja i obrazovanja.
  • 2007. pedagoginja Zlata Gunc je dobila Nagradu Ivana Filipovića za promicanje pedagoške teorije i prakse, za unapređenje kvalitete odgojne prakse, osobito zbog promicanja primarnih preventivnih, zaštitnih i razvojnih programa u radu s djecom te za doprinos razvoju kulture i za objavu slikovnica.
  • U položajno zvanje savjetnika promovirane su: pedagoginja Zlata Gunc, psihologinja Zvonimira Lojen, i odgojiteljice:  Vesna Vidović, Tanja Galić Ore i Ljiljana Grđan.
  • U položajno  zvanje odgojitelja - mentora promovirane su odgojiteljice: Anita Zečević, Branka Bosak, Ivana Mini Vuković, Nikolina Prpić, Tatjana Škrlec, Tatjana Vukina, Petra Potočki i Tihana Koren
 
 

          


 


Ispiši stranicu